in

Почина наш топмодел

Почина дъщерята на основателката на „Ариес Уникат“ Светла Димитрова – Елица Дочева-Димитрова.

Тъжната вест съобщи във Facebook ексцентричният художник, писател, режисьор и лeчител Иван Георгиев, известен и като Принц Папа Жан, пише „24 часа“.


„След кратко боледуване от коварна болест днес 17. 05. 2019 година почина българският топ модел Елица Дочева – Димитрова, нашата голяма приятелка, една от най красивите жени на България, дъщерята на голямата дезаинерка Светла Димитрова. Бог да я прости“, написа творецът.

За влошеното състояние на родния модел стана ясно от пост на тв водещата, актриса и певица Роси Русева в социалните мрежи. „Призовавам за всеобща молитва за живот и здраве. В Окръжна болница в реанимация лекарите се борят за живота и здравето, поразен от коварна болест, на българския топмодел Елица Дочева. Нашата голяма приятелка, една от най красивите жени на България, само на тридесет и няколко години“. Приканвам всички приятели да се помолят за оздравяването ѝ. Амин“, написа Русева.

Елица има син на 15 години.

Погребението ще се състои на Централните софийски гробища на 19 май от 13.30 часа.

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.