in

Нови данни за нападението на българи в Полша

снимка pixabay

Намерени са ножовете, с които в нощта срещу сряда бяха намушкани двама български граждани в Полша, съобщиха неофициални източници от полицията в полския град Гожув Велкополски, пише „Телеграф“.

Българин на 32 години и 26-годишната му партньорка, също българка, бяха нападнати брутално и намушкани с ножове от най-малко три лица при нападение в град Костшин над Одра, Западна Полша. Мъжът е починал на място, а жената е била откарана в болница и оперирана.

Според очевидци атаката изглеждала като разчистване на сметки в мафията. Според първоначалните съобщения на полицията нападателите са били петима, пише БЛИЦ. През нощта във вторник срещу сряда пред жилищен блок спрели два автомобила с български регистрационни номера.

Жертвите излезли навън и тогава били атакувани, като били намушкани повече от 10 пъти – мъжът в слабините, жената в областта на корема. Българинът е издъхнал на място на тротоара от голяма кръвозагуба. Веднага след касапницата нападателите се качили по колите и изчезнали.

Тримата идентефицирани, така както и жертвите, са граждани на България, съобщи местната полиция.

 

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/