in

Холандия спечели „Евровизия“ 2019 (ВИДЕО)

снимка facebook

Представителят на Холандия Дънкан Лорънс спечели песенния конкурс на „Евровизия“ за тази година с любовната си балада “Arcade”, предадоха световните агенции, цитирани от БНР. Текстът разказва за изгубена голяма любов и се основава на лични преживявания на 25-годишния певец.

“Нямам думи, не мога да го опиша. Не мога да напиша песен за това. Не мога да го изразя с думи – толкова съм щастлив. Мечтата ми се сбъдна”, каза той.

Гост-изпълнител на проявата, състояла се в Тел Авив, беше Мадона. Облечена като „футуристична“ Жана д’Арк в тоалет от Жан-Пол Готие, тя изпълни своята нова песен “Future” и хита си от 1989 г. “Like A Prayer”.

Съперници във финала на „Евровизия“ бяха представители на 26 страни. Досега Холандия е печелила конкурса четири пъти, последният път през 1975 г. С победата на Лорънс Холандия придобива правото да бъде домакин на конкурса следващата година.

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/