in

Три вечери танци и песни за празника на Аксаково

Снимка: aksakovo.net

Три поредни вечери – от днес до 22-и май, в 18.30 часа центърът на град Аксаково ще се превръща в концертна сцена за народни танци, модерен балет, поп, джаз музика и автентичен фолклор.

Това съобщиха от Общината.

Десетки местни и гостуващи талантливи артисти ще завладеят Аксаково по случай 15-ата годишнина от обявяването на населеното място за град, с постановление на Министерския съвет с премиер Симеон Саксгобургготски през 2004 г. В първата концертна вечер диктатори на сцената ще бъдат формации за народни танци от Аксаково и областта.

В деня на Светите равноапостоли Константин и Елена – 21 май, в 18.30 часа наслада на жителите и гостите на града ще предложат формации за модерен балет, поп и джаз изпълнители, танцови школи и вокални групи от Аксаково, Варна и село Тополи. Повече от 20 участници – формации, солисти и гост изпълнители, майстори на автентичния фолклор ще огласят центъра на гр. Аксаково от 18.30 часа на 22 май.

В трите празнични вечери публиката ще се наслади на най-големите местни и гостуващи формации за народни танци, певчески групи и любими изпълнители, потвърдили официално участието си преди музикално-танцувалния празничен маратон, стартиращ на 20-и май, точно в 18.30 часа.

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/