Какво си купи Опра Уинфри с първия си милион?

Опра Уинфри разкри каква е първата покупка, която направила, след като е спечелила първия си милион долара и изборът ѝ определено ни изненада.

Отговаряйки на въпроси, зададени от малки момичета за това как живее “най-добрия си живот” във видеоклип, публикуван в канала “O, The Oprah Magazine”, бившата водеща сподели, че с първия си милион долара всъщност си е купила хавлиени кърпи.

“Това са много пари. И първото нещо, което направих, когато получих чека си за един милион долара, беше да го снимам”, споделя Уинфри.

Що се отнася до решението й да похарчи парите за луксозни аксесоари за баня, Опра добавя: “Просто обичам страхотните кърпи. Хавлиените кърпи, които са толкова големи и пухкави, че можете да обгърнете цялото си тяло”.

Е, на нас ни се струва малко прекалено да се похарчи 1 милион долара за кърпи, дори и да са най-невероятните в света, но ще му мислим, след като го спечелим.

 

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Снимка Getty Images

Джейми Оливър обяви фалит

Мъж намери килограм самородно злато (СНИМКА/ВИДЕО)