in

10 причини да изберем круизната компания MSC (СНИМКИ/ВИДЕО)

Снимка: MSC

10 Причини да изберем круизната компания MSC – за почивката на българите, съобщават круиз експертите от Блу Сийс.

MSC Cruises е единствената в света круизна компания, притежавана от едноличен собственик, лидер на пазара в Европа, Южна Америка, Южна Африка и Персийския залив.

Истински победител в света на круизите, компанията постига ръст от 800 % за първите десет години в развитието си. Понастоящем флотата от кораби се състои от 16 ултра модерни, високо иновативни и луксозни плавателни съдове, като предлага несравнима ваканция с много удоволствия и екстри като комфортно настаняване, вълнуващи забавления, вкусна кулинария, шикозни релаксиращи зони за почивка.

1. Най-новите лукс кораби през 2019 с цирк в морето: MSC Bellissima и MSC Grandiosa
MSC Bellissima дебютира през март 2019 и вече плава ежеседмично по Средиземноморието към Барселона, Неапол, Сицилия, Марсилия, Малта. Тази зима се насочва към Обединените Арабски Емирства, където още от ноември ще предлага 7 или 14 дневни отплавания от Дубай към Катар, Бахрейн, Оман, Абу Даби.
MSC Grandiosa, който ще е копие на Bellissimа, стартира през месец ноември 2019 по Средиземноморието и ще предлага едноседмични отплавания от Генуа, Рим и Барселона.

Снимка: MSC

2. Отстъпка за редовни клиенти и младоженци

MSC подарява 5% отстъпка за лоялните си клиенти, пропътували поне един круиз и ползващи отстъпка при всеки следващ. Текущата промоция за отплаванията през зимните месеци с 50% отстъпка за вторият пътуващ валидна със записвания до 31 юли

Текущата промоция за отплавания през зимните месеци с 50% отстъпка за вторият пътуващ валидна със записвания до 31 юли, позволява да ползвате също така и клубната отстъпка на MSC от 5%.
Може да ползвате клубната си отстъпка от 5% също така за околосветският круиз през 2021. Младоженците могат да се възползват от 10 % отстъпка за меден месец на круиз.

3. Фамилни цени – децата пътуват безплатно

Деца до 12 години пътуват безплатно при настаняване с двама възрастни в една обща каюта, като заплащат само пристанищна такса за пътуването, през летните месеци е възможна и допълнителна такса. В някои случаи, деца на възраст от 13 г. до 17 г. също пътуват безплатно при повечето промоции на компанията, при настаняване заедно в каюта с двама възрастни.

4. Аквапарк и водни пързалки

Ще заобичате корабите на компанията MSC. Повечето от новите и бляскави кораби като MSC Seaview, MSC Seaside, MSC Divina, MSC Preziosa, MSC Meraviglia, MSC Bellissima, MSC Grandiosa имат 3 или 4 басейни, поне един от басейните е с достъп само за гости на възраст над 16 г. , друг басейн, който е с ВИП достъп в Яхт клуб зоната само за гости в апартаменти, и трети басейн с плъзгащ покрив, който да ви предпази от лошото време и да продължите да се наслаждавате на релаксища почивка. Водните пързалки са истинска наслада за сетивата. Може да опитате двете скоростни пързалки на борда на MSC Meraviglia/ MSC Bellissima, както и трета – въртелива пързалка под форма на купа шампанско. MSC Seaside/MSC Seaview имат 5 водни пързалки, като две от тях се издават извън борда на кораба. Водната пързалка с дължина 120 метра на борда на MSC Preziosa – има и прозрачна част по дължината за най-смелите, които държат очите си отворени.

Снимка: MSC

5. 4D Кино, Формула 1 Симулатор

На повечето от корабите се предлага 4Д кино и Формула 1 симулатор. В 4Д киното, се закопчавате с колани, като столът ви се върти като влакче на ужасите. При формула 1 симулатор сядате в спортна състезателна кола и се впускате в надпревара по цифрова писта. Шоколад и сладолед. Потопете се в света на шоколaда на борда на най-елегантните и бляскави кораби: MSC Seaview, MSC Seaside, MSC Meraviglia, MSC Bellissima, MSC Grandiosa. Шоколадовият бар и магазин Venchi ви предлага удивително шоу на живо как се майсторят шоколадите. Venchi Gelateria – за специалното джелато в перфектен и натурален италиански стил се използват първокласни продукти.

6. Вип яхт клуб

ЯХТ клубът е ексклузивна ВИП зона само за гости на апартаменти. Не се предлага само на корабите MSC Armonia, Opera, Lirica, Sinfonia. В пакетната цена влизат ол инклузив напитките, приоритетно качване, обслужване от иконом и консиерж, частна зона с външен басейн и бар, частна лаундж зала с напитки и сандвичи през целия ден, специален ресторант.

7. Сваровски кристали на корабите MSC

Повечето от корабите на MSC, ще ви поразят с изящните и грандиозни стълби обсипани с кристали Сваровски, където да позирате с удоволствие.

8. Танци

Ако обичате да танцувате това е вашата круизна компания. С многобройни уроци по танци като ча – ча, меренге, танго ще имате възможност да научите безплатно стъпките. Всяка вечер също така има тематична програма „Латино“, „Рокенрол“, 70-те“ и още други, след което ви чака дискотеката.

9. Цирк в морето

MSC Meraviglia и MSC Bellissima предлагат по две циркови акробатични шоу изпълнения на знаменитите световни лидери Cirque du Soleil. Програмата е по 40 минути в специална зала и сцена направена за това шоу. През м. март 2019, кораб MSC Meraviglia изпълни 1000 представления в морето.

10. Три Околосветски круизи с най-близко отплаване от Генуа и Рим, Италия

Първото околосветско пътешествие за 118 дни на компанията стартира на 4.01.2019 и приключи на 2.05.2019. Следващият предстоящ околосветски круиз е през януари 2020. Вече започнаха и записванията за околосветското през януари 2021.

 

 

 

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/