Какво каза Дженифър Анистън на Анджелина Джоли

Анджелина Джоли и Дженифър Анистън може и да са ни любимки, но двете никак не се обичат една друга. А причината за това е повече от ясна – Брад Пит. След пет години брак актьорът и звездата от “Приятели” стигнаха до развод и разбиха илюзиите ни за вечната любов. А скоро след това Бранджелина стана най-коментираната светска двойка.

Още преди Брад и Джен да са разведени, той започва снимките на филма “Мистър и Мисис Смит”, на снимачната площадка на който пламва и любовта с Джоли. Именно по това време двете актриси се срещат случайно на паркинг през 2004 г.

Тогава между все още законните съпрузи има известно напрежение, а Анистън точно се е съгласила да участва в последния сезон на “Приятели” срещу сериозен хонорар. Докато тя заснема последните сцени на хитовата поредица, Брад все по-често отсъства от вкъщи, оправдавайки се със снимките на своя нов филм.

И така, когато Джен и Анджелина се срещат, Анистън сама отива да се представи. Тя казва на Джоли, че Брад е много развълнуван и щастлив от факта, че двамата снимат филм заедно. И допълва, че се надява двамата да прекарват страхотно времето си заедно на снимачната площадка.

Анджелина Джоли, Чарлийз Терон и какви са отношенията между двете актриси

Със сигурност звездата от “Приятели” е имала известни притеснения от общия филм на Брад и Джоли, но сякаш се е превърнала в лош пророк с тази своя проявена учтивост. А скоро след началото на снимките на “Мистър и мисис Смит”, Пит се е променил коренно и това е било началото на края, пише Metro.

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

снимка facebook

Нина Добрев показа новото си гадже в Кан

Снимка: Нова Варна

Празнична програма за 24-ти май във Варна