in ,

Преди минути: Свлачище по новия булевард „Левски“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

Кадър: фейсбук група "Виждам те КАТ - Варна", Darina Boyanova

Земна маса се е свлякла по новия булевард „Васил Левски“ в района на „Максуда“. За това алармира преди минути видеоклип в популярната група „Виждам те КАТ – Варна“.

Инцидентът е публикуван от варненката Дарина Боянова, която снима, докато шофира по трасето на новата градска магистрала. В района на „Максуда“ обаче, където трасето минава през района на ромските къщи и бившето сметище, килограми пръст и земна маса за секунди се свличат на платното. Късмет си извадила, коментират масово потребители във Facebook

Снимка: Виждам те КАТ – Варна, GN Baron

.Проектанти, изпълнители, общинари – всичките са в кюпа. Елементарно укрепване няма, възмущават се варненци.

Снимка: Виждам те КАТ – Варна, GN Baron

Припомняме, че само преди 24 часа 20-минутен порой наводни участъци от булеварда и паднаха на места части от настилката. По спешност фирмата изпълнител отремонтира компроментираните участъци за своя сметка. Булевард „Левски“ все още няма акт 16 и не е въведен официално в експлоатация. Но бе открит преди месец от премиера Борисов, който днес в отговор на въпрос за булеварда за пореден път отсече: „Трасето е отлично“.

Към момента се очаква официална информация от общинската администрация за поредния случай на инцидент по новия варненски булевард.

Кметът влиза с багерите в “Максуда” (ВИДЕО)

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева