in

Преслава слиза от сцената заради вирус

Снимка: Facebook/Preslava

Преслава слиза от сцената. Тежък пролетен вирус повали фолкпевицата, пише „България днес“.

Заради болестта изпълнителката пропуска всички свои участия около абитуриентските балове. Това време на годината чалгата традиционно се радва на богат финансов урожай.

Преди вируса графикът ѝ с участия е претрупан. Снощи Преслава трябваше да пее в Пловдив, тази вечер да бъде в софийска дискотека, а следващите два дни да извива глас във Варна и Слънчев бряг. Тези и следващите ѝ участия са отменени, стана ясно от съобщение на продуцентите.

Неофициално се коментира, че хонорарът на фолкаджийката варира между 9000 и 10000 лева, така че загубите ще са много сериозни.

„От името на музикална компания „Пайнер“ и телевизия „Планета“ искаме да ви информираме, че клубните участия на Преслава за момента се отменят по здравословни причини. Молим всички абитуриенти, почитатели на попфолка и собственици на клубове за разбиране и да ни извинят за причиненото неудобство“, гласи разпространената информация. Певицата ще се подложи на домашно лечение.

„Преслава има здравословни проблеми, не искаме да се задълбочаваме повече в тази лична тема. Възстановяването ѝ ще отнеме около 10 дни и отново ще се завърне на клубната сцена“, коментираха пред изданието от „Пайнер“.

Новината за отсъствието шокира абитуриенти, които специално са избрали дискотеките, за да видят на живо и да купонясват с любимката си. В социалните мрежи дори се появиха призиви да им върнат парите, които са платили като капаро за нощното заведение.

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/