Две блъснати деца във Варна, едното – на велопътека

Два са случаите на блъснати деца във Варна между 24 и 26 май, показват данните от ОДМВР – Варна.

На 24 май около 9.20 ч. на бул. “Генерал Колев” 30-годишен шофьор на товарен автомобил “Мерцедес” по време на движение блъска дете, което пресича пътното платно на пешеходна пътека.

Вследствие на инцидента момичето получава фрактура на коляно и фрактура на нос, прегледано е и настанено за лечение в МБАЛ “Св. Анна”, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На 26 май около 13:30 часа на ул. “Мир” във Варна 62-годишен шофьор на лек автомобил “Хонда” блъска дете, което пресича пътното платно с велосипед по велосипедна пътека.

Вследствие на инцидента момчето получава контузия на лице, прегледано е и освободено, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Автор: Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.

снимка Мердин Берберов,Нова Варна

ВМРО са големите победители във Варна и областта

Kадър: NOVA

Провал на машинното гласуване във Варна(ВИДЕО)