in

ВМРО са големите победители във Варна и областта

снимка Мердин Берберов,Нова Варна

Новият областен координатор на ВМРО-БНД за Варна – Венцислав Сивов и ръководената от него структура са едни от най-големите победители във вота на 26 май 2019 г.

Въпреки неистовите усилия на основните конкуренти „Патриоти“ – ВОЛЯ и „Възраждане“, за които Варна е бастион.

ВМРО-БНД се нареди на 5-о място с 8675 гласа, позволявайки на ВОЛЯ да ги мине с няколкостотин гласа, което е сериозен удар за формацията на варненския бизнесмен Марешки. За първи път от десетилетия автентичната патриотична организация има толкова висок резултат във Варна, но не само: за първи път изобщо има толкова висок резултат.

Оказа се, че методите за временни икономически стимули и сплашване чрез ксенофобски лозунги не могат да изместят фокуса на избирателя, който е с патриотични възгледи.

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Георги Костов

Георги Костов е предприемач, иноватор, експерт по европейски проекти, информационни технологии и активен общественик. В миналото е бил участник в политиката.При създаването на проекта Нова Варна взима активно участие и остава почетен член на екипа от редактори. Активно се занимава с подпомагане на младите хора и иновативни проекти.