in ,

Мъж прободе в гърба 30-годишен варненец и избяга

Служители на ОД на МВР – Варна задържаха мъж, нанесъл прободна рана в гърба на 30-годишен варненец.

Инцидентът е станал около 18:30 часа на 26 май  на кръстовището на ул. „Дж. Баучер“ и ул. „Уилям Гладстон“. Възникнала конфликтна ситуация на пътя, която е прераснала във физическа саморазправа. Един от участниците е нанесъл прободна рана в гърба на другия и е напуснал местопроизшествието.

След проведени действия по разследване на случая и оперативно-издирвателни дейности е установено, че извършител на деянието е 37-годишен варненец с инициали О.Т. , известен на МВР.

По случая има образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Няма опасност за пострадалия 30-годишен варненец.

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.