in ,

Оплевиха канабиса, поникнал в нова градинка в центъра на Варна(СНИМКИ)

Снимка: Мрак Арт/ Фейсбук група „Аз обичам Варна”

След заповед издадена от районното кметство, фирмата изпълнител изкорени спешно дивия коноп, който избуя в прясно изграденият кът за отдих до Юнашкия салон

Самопоникналият канабис, който избуя в новата градинка до Юнашкия салон вече е изкоренен. Това каза за „Нова Варна“ районният кмет на „Одесос“ Георги Недев.

снимка Нова Варна

Припомняме ви, че снимки на див канабис, избуял в центъра на Варна, се появиха в социалните мрежи. Едрите стръкове коноп бяха забелязани от мнозина в новия кът за отдих до Юнашкия салон.Гледката предизвика много шеги и закачки от рода на „Варна ми е Амстердам” и „Най-веселата градинка в България”.

Това не е канабис, това е див коноп и не е първият случай, който избуява сам в централни градски части, коментира още Недев. Новата градинка, с която ще се увековечи, че Варна през 2019-а е Европейски град на спорта, беше открита а експлоатация от варненци съвсем наскоро.

снимка Нова Варна

 

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева