in , ,

Деветокласник се обясни в любов на Варна с триминутен филм (ВИДЕО)

снимка facebook

16-годишният Боян Драгомиров от Първа езикова гимназия засне лентата „Днес и утре“, с която показва емблемите на морския град

Увлеченият от визуалните изкуства и фотографията деветокласник ни изпрати видеото си с молба да му дадем публичност. В триминутната лента той е заснел емблематични за града ни места на фона, на които той снима свои приятели. Боян е ученик в Първа ЕГ и се занимава с любителски с фотография.

Филмът е на тема „Варна и нейното бъдеще“.Отразява какво е Варна за мен, а именно приятелите ми и техните таланти (или като цяло всички млади хора, които се занимават с изкуство или тези, които с удоволствие и страст практикуват хобитата или професиите си. Местата на които съм снимал са сред любимите ми във Варна и всяко от тях носи частичка от уникалността и енергията на града, пише ни Боян в презентацията за своя филм.

Мисля, че заглавието „Днес и утре“ прекрасно въплъщава идеите, които съм заложил във филма си. Защото, колкото и клиширано да звучи, времето се движи в една посока и единствения избор, който оставя пред нас е да се насладим на тайнствената симбиоза между настояще и бъдеще. Можете да се научите да я изживявате всеки ден, но и можете да я усетите за 3 минути в това видео, допълва той.

„Нова Варна“ ще ви срещне с Боян лично, за да ни разкаже за плановете и мечтите си от първо лице

*******
Спонсор на наградата този месец:Fenix

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева