in

Георги Тошев представя във Варна документална лента за Силви Вартан

При вход свободен в четвъртък варненци могат да гледат прожекция на филма „Силви Вартан. Отражения“

На 6 юни, от 18:30 ч., в Арт салона на Радио Варна Георги Тошев лично ще разкаже на публиката за работата си върху филма и за срещата си със световната звезда. Оператор на филма е Румен Василев, режисьор: Ема Константинова, а Георги Тошев е в ролята на сценарист и продуцент.

„Силви Вартан. Отражения“ ни среща с един личен портрет на Силви Вартан – френската звезда, която винаги се е чувствала и припознавала като българка, макар на 6 години да напуска България. Тя споделя за бурния си брак с Джони Холидей, за настоящия си брак, за осиновяването на малката Дарина и за благотворителната си дейност. Зрителите ще чуят доста от най-популярните й песни, които звучат във филма, песни на The Beatles, които са били нейна подгряваща група през 1964 г., ще научат за срещите й с редица знаменитости.

Георги Тошев за филма: „Това е филм за дълбоката емоционална връзка на една световна звезда с мястото, от което тръгва, в случая в България. Това е и история за едно момиче, което толкова силно е искало да бъде на сцена, че животът й се отблагодарява с тази световна слава.“

*******
Спонсор на наградата този месец:HappyLife



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/