Разкриха причината за смъртта на сервитьорката в Бургас

Снимка: Google maps/Imre
Снимка: Google maps/Imre

Масивен инфаркт е причината за смъртта на 21-годишната сервитьорка Мария. Това съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Бургас.

Младото момиче почина вечерта по време на работа, изпълнявайки задълженията си в бургаско заведение. Клиенти разказват, че на девойката ѝ е прилошало и припаднала, пише вестник „Черноморски фар“.

Управата на заведението също потвърдила, че се касае за масивен инфаркт, а не за трудова злополука. Всички от персонала са потресени от смъртта на момичето от Шумен, описват я като много добра и енергична. Тя не е давала признаци, че има проблем със здравето. Мария е работила там от около 1 месец и документите ѝ, относно нейното здравословно състояние, са били напълно изрядни.

По думи на хора от заведението сервитьорката е имала проблеми със сърцето още от самото си раждане, за които обаче не е споделила. Дошлите на място лекари за съжаление не са успели да спасят живота на 21-годишната Мария.

*******
Спонсор на наградата този месец:HappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Автор: Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.

Деца на загинали и пострадали полицаи и пожарникари летуват безплатно

Снимката е илюстративна

“Амазон” планира доставки с дронове до няколко месеца (ВИДЕО)