in

Експерти от страната ще нищят спортни идеи във Варна

снимка Община Варна

Кръгла маса на тема „Обмен на добри практики в областта на спорта на местно и регионално ниво“ ще се проведе във Варна. Събитието, което се организира от дирекция „Спорт“ и е в рамките на инициативата Варна – Европейски град на спорта през 2019 г., ще се проведе в периода 7 до 9 юни в Юнашкия салон.

Участие в кръглата маса ще вземат експерти в областта на спорта от София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Кърджали, Благоевград, Кюстендил, Казанлък, Разград, Смолян, Търговище, Перник, Ловеч и Регионалните управления по образование, както и представители на Министерство на младежта и спорта, Министерство на образованието и науката, университети, училища. Дискусията ще обхваща „Ученически и детско-юношески спорт“, „Предизвикателства при стопанисване на спортни бази“, „Спорт за всички“ и „Високо спортно майсторство“.

Участниците ще имат възможност да представят презентации по посочени в програмата теми и да вземат участие в дискусии по въпросите на физическото възпитание и спорта. В края на събитието ще бъдат изготвени предложения и идеи за развитие на спорта на общинско и регионално ниво. Откриването е предвидено за 14.00 часа на 7 юни в Юнашкия салон.

 

*******
Спонсор на наградата този месец:HappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/