in ,

Разпад и разруха пред правителствената резиденция във Варна (СНИМКИ)

Снимка: Нова Варна

Пешеходният подлез при спирка „Евксиноград“, който се намира точно пред входа на двореца се руши и е опасен за преминаващите, алармираха читатели на „Нова Варна“.

Снимка: С. Георгиева

Съоръжението е в плачевно състояние от години, като в последните месеци живеещите в райони избягват да го използват и пресичат през пътното платно, коментираха очевидци. Рушащата се мазилка е на път да падне на главите на престрашилите се да минат оттам.

Снимка: С. Георгиева

Притеснително е, че в началото на летния сезон мястото за преминаване на пешеходци пред една от емблемите на туристическия ни град изглежда по този начин. Преди време, по повод на визита на международни лидери в двореца, подлезът беше измазан и постегнат в надземната си част. В отговор на въпрос на „Нова Варна“ от Общината увериха, че се предвижда ремонт , в ход са процедури по възлагане и предстои да бъде сключен договор с фирма изпълнител. Надяваме се това да стане преди разгара на сезона.

Снимка: С. Георгиева

Друг е въпросът, че туристите трудно се ориентират за преминаващите автобуси и тяхното разписание.

*******
Спонсор на наградата този месец:HappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.