Гонят почиващи от плаж край Дюни. Вижте защо (ВИДЕО)

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Представител на концесионера разгони плажуващите на плаж край Дюни, между тях имаше и чужденци, които бяха потресени, информира flagman.bg

Репортер на Флагман.БГ бе повикан на плажовата ивица между курорта Дюни и шофьорския плаж, за да види безчовечността и липсата на каквато и да е цивилизованост от страна на концесионера на въпросната брегова ивица, чието име остава неизвестно. Флагман.БГ засне около 300 метра от плажа, където са разположени червени чадъри без шезлонзи, както и още 200 метра в посока самия курортен комплекс Дюни – зелени плюс зелени шезлонзи под тях.

Този периметър, който е със свободен достъп откъм пътя обаче, е забранен за туристите.

Хората, които опитват да легнат под чадър – независимо с или без шезлонг – биват прогонвани, тъй като все още плажът не бил пуснат в действие. Между тези, които бяха изхвърлени от чадърите имаше и чужденци. Хората недоумяваха защо не им позволяват да си платят чадъра, за да останат под сянката. Друго семейство – с онкоболна жена – също искаше да остане под чадър, независимо от цената, която ще плати, но и на него му бе отказана подобна възможност.

*******
Спонсор на наградата този месец:HappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Автор: Светослава Рашкова

Любовта и удоволствието, с което работя гарантира високата ефективност при създаването и изпълнението на всяка рекламна кампания.

снимка mma bg

Багата с победа на най-престижното ММА състезание в света

Снимка: Илюстративна

Две 18-годишни момчета загинаха на място при катастрофа край Сливен