in

250 млн долара ще олекне Де Ниро след развода си

снимка page six

Робърт де Ниро може да се справя перфектно с всяка роля в киното, но успехите му в семейния живот изобщо не са толкова забележителни.

В края на миналата година звездата и съпругата му Грейс Хайтауър решиха да сложат край на брака си, но това е бавен и труден процес, защото са намесени милиони долари, пише ladyzone.bg.

Бъдещата бивша съпруга на Де Ниро настоява да получи половината от богатството на големия актьор. Звездата от „Шофьор на такси“ обаче не е готов да се раздели с парите си толкова лесно, колкото с жена си. Той държи на това, че двамата са сключили предбрачен договор, според който при развод Грейс Хайтауър трябва да получи само апартамент за 6 милиона, 500 000 долара и годишна издръжка от 1 милион.
Въпросът, по който съдът предстои да каже мнението си, е дали предбрачният договор още е в сила, след като двамата вече са се развели веднъж (през 1999), а после са подновили брака си през 2004, но без да подписват нов договор.

За втория период на брачния живот, от 2004 г. до сега, Робърт де Ниро се е снимал в над 30 филма и е инвестирал в 35 компании. Състоянието, което е натрупал за това време, е над 300 милиона, а общото богатство на актьора се изчислява на 500 милиона. Грейс Хайтауър настоява да получи половината от тези пари и отказва да приеме споразумението, което предлагат адвокатите на Де Ниро.

Някои медии посочват като възможна причина за повторното влошаване на отношенията между Робърт Де Ниро и съпругата му са различията в политическите им възгледи. Грейс е привърженик на настоящия американски президент Доналд Тръмп, а актьорът публично се обяви срещу него и дори участва в агресивна анти-Тръмп кампания.

Съдебен спор се води между двамата и за попечителството на 7-годишната им дъщеря Хелън.

*******
Спонсор на наградата този месец:HappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/