Шофьор спря автобус от градския транспорт и повика линейка

Снимка: "Нова Варна"
Снимка: "Нова Варна"

Шофьор на автобус от градския транспорт е спрял автобуса си, за да повика бърза помощ. Жена, пътуваща в автобус по линия №148 се е почувствала зле по време на пътуване в събота и днес тя благодари на всички, които са се притекли на помощ с публикация във фейсбук страницата “Виждам те – КАТ – ВАРНА”.

Диана Величко пише: “Много искам да споделя с вас, че все още има добри хора. В събота на обед пътувах в автобус 148 и за съжаление ми прилоша и се наложи да дойде линейка. Благодаря, мили хора, които пътувахте с мен в автобуса и се наложи да се качите в следващия без никой да негодува. Особено благодаря на трите дами, които останаха с мен докато дойде линейката и през цялото време се грижиха за мен. Сърдечни благодарности за шофьора на автобуса, който спря автобуса и извика линейката. Не знам имената на никого, но благодаря на всички. Добрите хора не са изчезнали, те са сред нас.”

*******
Спонсор на наградата този месец:HappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Мъж от ромската махала в Пазарджик влачи куче с колата си

Снимката е илюстративна

Фалшив сигнал за опасен предмет на Автогарата стресна полицията във Варна