in ,

Варненецът Атанас Кателиев е новият „Глас на България“

снимка Гласът на България/facebook

В мъжка битка на финала той надви другият претендент от Варна – Тино и грабна голямата награда от 50 000 лв снощи

Атанас Кателиев от отбора на Графа е победител в ”Гласът на България” за 2019 г. . Той премина през много изпитания, пя с пълна душа, докосна всички с невероятния си глас и се пребори за гласовете на зрителите на bTV.
„Без думи съм! Огромно, огромно, огромно благодаря!“ – сподели дълбоко развълнуван победителят в риалитито.

Атанас Кателиев, когото всички фенове на „Гласът на България“ този сезон познават като стругаря от Варна, е новият глас на България, след една изцяло мъжка битка със своя съгражданин Тино. Наско грабна наградата от 50 000 лева.

„Твоят път тепърва започна, гордея се с теб, Браво“ – заяви на своя ред треньора му Графа.

В последното музикално изпитане Атанас успя да надделее над конкурента си Тино от отбора на Камелия като получи безапелационната подкрепа на телевизионните зрители.

Във финалния етап участниците трябваше да подготвят парче по избор на зрителите. За Атанас Кателиев бяха избрали парчето на Джеймс Артър „Impossible“, а за Тино (Кирил Хаджиев) – легендарната песен на Елвис Пресли „Can’t Help Falling In Love“. И двете изпълнения бяха изключително емоционални и зареждащи, и достатъчно силни, за да накарат публиката да гласува за своя фаворит. В крайна сметка големият фаворит се оказа Атанас.

За първи път за последните три години отборът на Иван Лечев не спечели.

В края на шоуто станахме свидетели на една изцяло мъжка битка, тъй като след първия етап напред продължиха Тино и Атанас, а Ива и Надежда отпаднаха. Въпреки че Мастър Лечев сподели, че Тино 100% заслужава да победи, фаворитът на Михаела сред двамата финалисти беше Атанас.

На трето и четвърто място във финалния концерт останаха Ива и Надежда, съответно от отборите на Иван Лечев и Михаела Филева.

*******
Спонсор на наградата този месец:HappyLife



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/