in ,

Мъж нападна с нож в полунощ продавачка във Варна(СНИМКИ/ВИДЕО)

кадър Тихоми Цоцов, Виждам те КАТ Варна, facebook

В неделя, малко преди полунощ е извършено изключително грубо посегателство – опит за грабеж на оборота от денонощен обект на „Lafka“ в кв. „Аспарухово“.

„Моля, ако има някой, който евентуално е бил наблизо има спомен или би могъл да съдейства с информация относно разкриването на самоличността на лицата от записа, свален от камерите в обекта. Това е една клета беззащитна жена, която не е на себе си! Това са нашите майки, лели,баби, близки и приятели, които са в опасност докато Този и други като него са на свобода!!!

снимка Тихомир Цоцов Виждам те Кат Варна, facebook

Моля за съдействие с цел отговор и понасяне на отговорност за извършеното изключително опасно деяние опит за въоръжен грабеж!!! Дано всеки като този безмозъчен и безсърдечен екземпляр си получи заслуженото!!!“, пише Тихомир Цоцов в групата виждам те КАТ Варна.

На видеото се вижда  мъж със жълт анорак и качулка на главата, който пробва да ограби павилиона, сплашвайки възрастна продавачка с нож.

снимка Тихомир Цоцов, Виждам те КАТ Варна, facebook

 

видеото от нападението вижте тук 

*******
Спонсор на наградата този месец:HappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева