Коне, папагали ара и въздушни номера под купола на цирк Иванов във Варна

Циркът пристига във Варна с 11 камиона оборудване и много нови атракциони

По традиция и това лято цирк Иванов ще гостува на стадион Локомотив във Варна от 21 юни до 4 август. Циркът пристига край морето с 11 камиона оборудване и много нови атракции.

снимка цирк Иванов

За първи път в България любимия трансформър Бъмбълби идва със специално послание към децата,носителят на престижната награда Икар за 2019г. за Цирково изкуство Стоян Митев ще представи най-новият си номер.

снимка цирк Иванов

Под купола на цирк Иванов зрителите може дап видят уникален въздушен steampunk poledance, най-красивите коне и понита,папагали ара и още много животни ,а за веселото настроение ще се грижат клоуните Димо и Мистър Иван. Според екипа на цирка, той е с най-доброто озвучаване и осветление в страната ,което прави атмосферата вълшебна.

снимка цирк Иванов

Иванов е единствения цирк в България със собствен талисман и авторска песен. Спектаклите са с начален час 19.30,всеки ден без вторник и сряда.Билети в мрежата на eventim.bg и на касата на цирка.

*******
Спонсор на наградата този месец:HappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Снимка: Надежда Чипева, в. "Капитал"

Спецпрокуратурата тараши офиси на Иво Прокопиев

Снимка: Facebook

Фронтменът на “Рамщайн” счупи челюстта на нахален фен