in

Варненски зевзек праща специални дарове за юбилея на Борисов

снимка Мердин Берберов, Нова Варна

Емблематичният шегаджия Росен Марков дарява премиера за кръглата му годишнина с червена кокошка на име Корнелка и еднометрова 60-ца, изработена от луканка

Специални дарове за кръглата годишнина на премиера Бойко Борисов е подготвил варненеца Росен Марков. Червена охранена кокошка, кръстена Корнелка, на името на любимата на премиера лидерка на БСП ще пътува още днес към Министерския съвет за празника на Борисов утре.

снимка Мердин Берберов, Нова Варна

Другият подарък е специално изработена от любимата на Борисов луканка еднометрова цифра 60, на колкото години става премиера. През 2017 година  варненският зевзек  показа идеен паметник на премиера Бойко Борисов в Алеята на славата, която той е изградил във варненското село Климентово отново по повод рожденния ден на премиера.

снимка Мердин Берберов,Нова Варна

Паметникът представляваше синя въпросителна. На постамента под него е отбелязана рождената дата на премиера и неговата мисия: „Да възроди България“.

Това не е първият шеговит дар на Росен Марков към видните държавни мъже и жени. Той е дарявал Цецка Цачева и Лиляна Павлова с пътни знаци,  дарявал е Стоичков със специално изработена картина, имитираща футболно игрище.

Марков е председател на Партията на българските мъже, една от малкото родни партии, които не участват в избори.

снимка Мердин Берберов, Нова Варна

*******
Спонсор на наградата този месец:HappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева