in ,

Варненци се оплакват от разруха в центъра (СНИМКИ)

Снимка: М. Параскевова

Читател на „Нова Варна“ изпрати сигнал и снимки относно състоянието на улицата, която минават всеки ден.

Снимка: М. Параскевова

„Моля посетете „улица“ „Хан Пресиян“ в крайния и участък след № 38. Улицата се намира в район „Одесос“, квартал „Христо Ботев“, пише Миглена Параскевова. „Храстите са над 2 метра, отводнителният канал е затлачен от растителност, а пътечката, по която се движат хората е пропаднала. Всичко това е в централната част на града.“

Според Параскевова между пътечката и парапета (където го има) би трябвало да има отводнителен канал, но той не се вижда от високата растителност, а отводнителните шахти са на по-високо ниво и няма как да обхващат стичащата се вода. Всичко това подкопава и без това разбитата пътека и води до свлачища.

Снимка: М. Параскевова

„Въпреки многобройните сигнали до ръководството на кметството, ефект няма, вече не съм оптимист, че нещо може да се случи“, допълва тя. „Миналата година при обаждане по телефона ми отговориха, че се косят само представителните части на града, защото нямат средства. Логичен е въпросът: А тогава защо плащаме данъци,след като не се поддържа инфраструктурата?“, пита още Параскевова.

 

*******
Спонсор на наградата този месец:HappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/