in

В Берлин арестуваха българин, насилвал 8-годишната си дъщеря

Снимката е илюстративна

30-годишният Димитър Д. бе арестуван в Берлин преди дни по обвинение, че е изнасилвал 8-годишната си дъщеря, съобщи в. „24 часа“.

Майката на детето знаела за случващото се, но наредила на момичето да мълчи, а тя щяла „да говори с бащата да спре“. Детето обаче се доверило на своя приятелка в училище. Разказало и какво прави баща й с нея и я попитало дали и нейният баща прави същото и това нормално ли е. Приятелката я завела при майка си и жената извикала социалните.

Над два часа детето обяснявало какво е търпяло. Оказало се, че насилието е започнало още преди 3 години. Бащата е арестуван. Майката припаднала при ареста. Крещяла: „Аз му казах да спре!“ Семейството има и две по-малки деца. Те също са взети под грижите на социалните.

 

*******
Спонсор на наградата този месец:HappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/