in

Дърво смаза кола на булевард „Сливница“(СНИМКА)

кадър Виждам те КАТ Варна

Силен вятър и пороен дъжд наводниха за минути над града. Поредната лятна буря предизвика километрични тапи във Варна

Дърво падна на спирката на Техникумите от силния вятър. Дървото е затиснало паркиран в близост автомобил,няма информация за жертви и пострадали. Буквално за минути дъждът обърка трафика и предизвика огромни задръствания, главно по булевард „Сливница“. За това алармираха варненци в социалните мрежи. В момента булевардът е затворен, докато екипите на място се справят с последствията от инцидента.

 

снимка Нова Варна

В момента над Варна има градоносен облак, който бързо преминава над града. Това съобщиха за „Нова Варна“ от местната структура на НИМХ. За утре за съжаление картината остава приблизително същата – високи температури до обед и силна вероятност за валежи към 18 часа. Не са изключени и градушки.

През нощта ще бъде предимно ясно, а утре слънчево и горещо. В следобедните часове над източните и планинските райони ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места краткотрайно ще превали. Ще духа слаб, в източните райони до умерен вятър от север-северозапад.

Над Черноморието ще бъде слънчево, след обяд с купеста облачност, ще духа до умерен север-северозападен вятър. Максимални температури между 29° и 31°. Температурата на морската вода е 23-24°, по-ниска на север от нос Калиакра – около 19°. Вълнението на морето ще бъде между 1 и 3 бала.

*******
Спонсор на наградата този месец:HappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева