20 годишен ще лежи година зад решетките за грабеж на психично болен мъж в Девня

20-годишен девненец ще търпи наказание 1 година лишаване от свобода за грабеж на психично болен мъж, непълнолетните му съучастници – с пробационни мерки

20-годишният Кристиян Б. ще изтърпи наказание лишаване от свобода при общ затворнически режим за грабеж на психично болен мъж, след като съдът одобри споразумението му с Районната прокуратура в Девня. За непълнолетните М.Н. и Н.В., които са съизвършители в грабежа, е определено наказание пробация.
В рамките на една година М.Н. ще има задължителни срещи с пробационен служител и ще бъде със задължителна регистрация по настоящ адрес. За Н.В. пробационните мерки ще бъдат за срок от 10 месеца.

На 30 май тази година 20-годишният Кристиян заедно с двете непълнолетни момчета отнели чужди движими вещи от психично болен мъж с намерението противозаконно да ги присвоят, като употребили за това сила. Стойността на отнетото при грабежа е близо 73 лева.
Одобреното от Девненския районен съд споразумение влиза в сила веднага.

*******
Спонсор на наградата този месец:HappyLifeСтани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

ИАРА подгони риболовна лодка край Галата

Карта за туристи показва къде да намерят платена любов във Варна (СНИМКИ)