in

Варна посреща Волейболната лига на нациите

Варна е домакин на Волейболната лига на нациите при мъжете. Турнирът ще се проведе от 14-ти до 16-ти юни в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта.

Българският отбор посреща Австралия, Япония и Италия. Цветан Соколов, Теодор Тодоров, Владислав Иванов и Мартин Атанасов се присъединяват към националния отбор на България за предстоящия домакински турнир, съобщават от федерацията по волейбол.

Преди старта на турнира звездите от националния отбор по волейбол се срещат с фенове във Варна днес.
Любимци на феновете от националния отбор на България по волейбол за мъже ще се срещнат с варненци в четвъртък (13 юни) от 17,30 часа. Звезди от селекцията на Силвано Пранди ще раздават автографи в магазина на партньора на Българската федерация по волейбол – Vivacom, в Grand Mall Варна.

Националите са в Морската столица за предстоящите битки от Волейболната лига на нациите. От 14 до 16 юни в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта „лъвовете“ посрещат Австралия, Япония и Италия. В петък българите се изправят срещу друг претендент за запазване на мястото във Волейболната лига на нациите – Австралия. В събота е двубоят с японците, а в неделя е битката срещу Италия. Всички срещи на България са от 20,40 часа.

Програма на турнира

14-06-2019

17:00 ч: Япония – Италия

20:40 ч: България – Австралия

15-06-2019

17:00 ч: Австралия – Италия

20:40 ч: България – Япония

16-06-2019

17:00 ч: Япония – Австралия

20:40 ч: Италия – България

p style=“text-align: center;“>*******
Спонсор на наградата този месец:HappyLife



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/