in ,

Хотел „Аква“ е сред 100-те най-харесвани хотели в България според класация на Global Review index

По време на провелия се за четвърти път в НДК Инвеститорски форум в туризма и хотелиерството, варненският хотел „Аква“ бе класиран от клиентите си от цял свят, като един от 100-те най-добри хотели в България за 2019 година.

Класацията се базира на проучването Global Review index и изследва потребителските нагласи сред фокус-група гости на над 2000 хотели в страната. Хотел Аква има над 80,6% одобрение сред клиентите и отчита покачване на позитивната оценка на гостите си с близо два пункта. В изследването са взети предвид мненията на над 200 гости, дали повече от 1065 оценки на над 25 езика от цял свят.

Хотел „Аква“ Варна многократно е бил предпочитано място за настаняване на екскурзионни туристи и екзотични гости на Морската столица от Япония, Виетнам, Южна Корея, Китай и др. Хотелът е избиран за място за настаняване на туристи от Франция, Холандия, Германия и Белгия.
Хотел „Аква“ посреща и много клиенти от България, които го оценяват като най-предпочитано място за настаняване за бизнес пътувания.
Управителят на хотел Аква, Павлин Косев, получи специален плакет и грамота от организаторите на Инвеститорския форум в туризма и хотелиерството, провели проучването в Global Review Index.

Павлин Косев е председател на Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите и наскоро бе отличен с приза „Мениджър на Балканите за 2018г.“

 

*******
Спонсор на наградата този месец:HappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/