in

Даряваш кръв- взимаш безплатен билет за кино във Варна

Снимката е илюстративна

Акцията „Дари кръв – вземи билет и звезден автограф“ ще се проведе във Варна в Световния ден на кръводаряването.

Инициативата е част от Международния фестивал на червенокръстките и здравни филми.

Днес, в периода от 17:00 до 19:30 ч., на входа на Морската градина всеки, който дари кръв, за да спаси нечий живот, ще получи билет за прожекция по избор от програмата на 18-ия Международен фестивал на червенокръстките и здравни филми, а заедно с него – и автограф от звездните гости на фестивала.

Кръводарителската акция е организирана за втора година от Областен съвет на БЧК – Варна, Български младежки Червен кръст – Варна, Медицински университет – Варна, и Регионалния център по трансфузионна хематология, с подкрепата на Община Варна. Целта на кампанията е да мотивира младите хора да станат доброволни кръводарители, да повиши информираността им по темата и по този начин да се намали недостига на кръв на национално ниво.

*******
Спонсор на наградата този месец:HappyLife



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/