in

5-годишно дете в болница, било затиснато от метална врата

Снимката е илюстративна

В Хирургичното отделение на МБАЛ – Пазарджик е настанено 5-годишно момче, пострадало при инцидент с метална врата на спортно игрище, съобщи началникът на отделението д-р Васил Ковачев, цитиран от Агенция „Фокус“. Той обясни, че детето е прегледано и е в стабилно състояние.

„Изключени са паренхимни, кухинни и мекотъканни увреди. Установено е, че то е със счупена дясна ключица“, уточни д-р Ковачев. Той обясни, че инцидентът е станал при падане на метална врата.

„Това са съобщили родителите на дежурния лекар, като те са обяснили, че детето е било затиснато от металната врата на спортно игрище. По думите на майката това са две игрища с метална врата, която ги свързва. При преминаване от едното в другото майката и по-голямото дете са били по-напред, а металната врата е паднала и е затиснала по-малкото“, коментира д-р Ковачев.

По информация на родителите инцидентът е станал снощи в двора на Спортното училище в Пазарджик. „В полицията в Пазарджик и на телефон 112 няма подаден сигнал за пострадалото дете“, каза говорителят на полицията Мирослав Стоянов.

*******
Спонсор на наградата този месец:HappyLife



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/