in

Дъщерята на поетесата Маргарита Петкова загуби битката с рака

Снимка: Facebook

Красавицата Надежда Огойска е починала на 9 юни, съобщи майка й в социалните мрежи
Дъщерята на поетесата Маргарита Петкова – Надежда Огойска загуби битката с рака. Това съобщи опечалената майка в профила си във Facebook.

Надежда е починала на 9 юни, а опелото е било на 14 юни.

Надежда се бори от 3 години с онкологично заболяване. Битката започва през юни 2016 г. Тогава тя чува страшната диагноза рак. Започва лечение в Лондон, успешна операция, химиотерапия, но в един миг всичко се обърква. Появяват се разсейки в други органи на тялото й. През лятото на 2018 г. тя претърпява операция в истанбулска клиника, при която са отстранили туморите в черния й дроб. След интервенцията, лечението на Надежда продължи, но без резултат.

„Аз не искам никой никога да узнава това. Благодаря на шепата приятели, които са неотстъпно до мен. Благодаря на всички, които през тези мъчителни години на борба, ни подкрепяха. Благодаря, че няма да коментирате под това официално, от мое име и от името на семейството ми, изявление. Моля ви да не сипвате сол в раната с добрите си думи, защото доброто боли два пъти повече от злото – повярвайте ми на юнашко доверие. Всички“, написа в социалната мрежа Маргарита Петкова 3 дни след погребението на дъщеря й.

*******
Спонсор на наградата този месец:HappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/