in

След лекарска грешка: Събират 17 хиляди евро да спасят варненец

Варненецът Георги Папанчев се нуждае от 17 хиляди евро, за да живее. Той е на 60г., преди 5 години му се налага спешна операция за отстраняването на менингеом на гръбначния мозък, проведена в България.

След проведената гръбначна операция, обаче, остава прикован на легло. След продължителна рехабилитация успява да седне в инвалидна количка, разказват близките му.
Въпреки убежденията на лекуващия лекар, както и на други неврохирурзи, потърсени за мнение, че състоянието му е само временно, така и не прохожда. Необходима му е ежедневна, скъпоструваща рехабилитация. До тук всички разходи са поемани от семейството. Георги има нужда от постоянна чужда помощ, няма възможност да работи и да бъде полезен на семейството си.

Едва тази година, при преглед при чуждестранен неврохирург става ясно, че състоянието му се дължи на лекарска грешка, премълчавана с години.

Открит е тумор, за който не се знае със сигурност дали е рецидив, или първоначалният не е бил отстранен напълно. Туморът притиска гръбначномозъчния канал и ако не бъде отстранен е възможно да се засегнат и други органи.

Герги се нуждае от втора операция за отстраняване на тумора, която ще се извърши в Медикъл Парк- Пендик, Истанбул, Турция.

Ще са необходими допълнителни средства за следоперативно лечение и рехабилитация, благодарение на които Георги има шанс дори да проходи. Прогнозната сума е 17 000 евро.

Дарителската банкова сметка в евро към банка ОББ е на името на Георги Петров Папанчев с IBAN: BG72UBBS80021452902210.

*******
Спонсор на наградата този месец:HappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/