in ,

Варна с нов летен бирфест – Let it BEER 2019 ще продължи 4 дни

Let it BEER! Най-новият бирфест за всички фенове на пивото е тук, за да Ви спаси от тежките летни жеги.

Бизнесмени, счетоводители, артисти, рокери, рибари, IT специалисти… Тя е предпочитана от всякакви хора с най-различни професии и интереси. Нейно величество Бирата – най-старата и най-консумираната алкохолна напитка в света и третата най-популярна напитка изобщо след водата и чая. И в това няма нищо чудно. Кой не би дал всичко за една хладна, запотена чаша с любимото си пиво в горещ летен ден?!

Let it BEER! Това ще бъде мотото на най-бирения летен фест във Варна. Събитието ще бъде съпътствано с много приятни емоции. Музика, тематични биро-игри и всякакви забавления ще съпътстват фестивала.

Ледено студена качествена немска и чешка бира ще очаква всички посетители. А докато се разхлаждате с любимото пиво, ще можете да се насладите на качествена музикална програма – всяка вечер местни рок банди ще правят трибюти на любими световни групи.

А какво е един фестивал без храна! Разнообразие от първокласно барбекю и сладки изкушения за десерт ще бъдат на разположение за гладните гости на Let it BEER!

Организаторите са се погрижили и за малките посетители – те ще могат да се качат на виенското колело и да разгледат отвисоко фестивала, а стрелбата с лък и футболните надпревари са част от забавленията, осигурени за малчуганите. Предвиден е освежаващ кът и за децата – различни видове домашно приготвена лимонада ще утоляват жаждата на малките приключенци. Фестивалът следва тенденцията да не се предлагат никакви консервирани напитки с изкуствени добавки.

Тематичен “колизеум” ще очаква почитателите на състезателните забавления – бирените “гладиатори” сред посетителите ще бъдат предизвикани от водещия Монти да вземат участие в множество надпревари – BeerPong, надпиване с бира, търкаляне на бирен кег и много други, а победителите ще бъдат наградени с различни подаръци.

Фестивалът, подкрепен от кметството на район „Младост“, ще се проведе от 27 юни (четвъртък) до 30 юни (неделя) във Варна, а мястото на събитието е – жк „Младост“, до ледената пързалка (почти толкова ледена, колкото пивото на фестивала).

Работното време ще бъде от 10 до 22 часа и през четирите дни.

Заповядайте! И Let it BEER!

Повече за събитието – https://www.facebook.com/events/686889398439493/

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/