in

Варненче спечели международен конкурс за авторска песен

снимка Личен архив

Българче спечели международен конкурс за авторска песен в Турция. Парчето – победител е „Моят Бийт“, а изпълнителката е 9-годишната Ивайла Иванова от Варна.

Тя извоюва наградата преди дни на престижния Международен фестивал „ART TALENTS“ 2019, който се проведе в Кушадасъ. В конкурсната част за авторска песен Ивайла впечатли журито с огромния си талант и артистизъм и спечели не само златото , а и сърцата на публиката.

Това е втората авторска песен на талантливото варненче. След дебютната й с рапъра Кристо – „Няма нищо невъзможно“, сега тя реализира самостоятелен проект. За сюжета за „Моят бийт“ малката Ив е избрала да покаже част от реалния си живот, надявайки се да даде добър пример на връсниците си. Да ги подкани да бъдат по-смели и уверени, да мечтаят и да си поставят цели, за които да се борят, да спортуват, да танцуват и да бъдат активни. Ивайла е едно доказателство, че няма невъзможни неща, а мечтите се сбъдват, стига да си смел и да ги следваш.

снимка Личен архив

Предната събота тя представи за първи път „Моят Бийт“ пред родна публика, като откри с песента концерта в чест на децата на загиналите полицаи и военни, който се проведе под Пантеона в Морската градина във Варна.

Ивайла Иванова е на 9 години и е ученичка в Националното училище по изкуствата „Добри Христов“ във Варна, с профил пиано. От 3 години изучава пеене в школата на Мила Маврова към фондация „Арт Старс“ и има завоювани над 20 първи награди от конкурси в България, Германия, Италия, Сърбия, Турция, Черна гора и др. Освен с музика Ивайла се занимава с хип хоп танци в школата на „The Center World“ и тренира кикбокс в СК „БОИЛ“.

Музика и аудио обработка на „Моят Бийт“ е дело на Александър Славчев, вокален аранжимент – Боряна Амира, видео – Bdigital Studio, танцьори – The Center World.

 

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/