in

Дигиталната вълна идва във Варна (СНИМКИ)

В представите на мнозина Варна е голям туристически град, който разчита на морето и
летовниците да му осигурят стандарта на морска столица.

След края на активния сезон нещата замират и така до следващото лято. Тази оценка е преди всичко невярна, защото тук се случват много и разнообразни събития, както подобава на мащаба на третия по големина град у нас.

Все пак клеймото на провинцията тежи и това пречи за разгръщане на истинския потенциал на хората.

За щастие Мрежата все още е място, където клишетата и стереотипите нямат въздействие върху нас. Където новото и интересното бързо достига до аудиториите и където бизнесът може да е изненадващо успешен.

Дигиталният маркетинг като средство за постигане на този успех става все по-масово търсен и прилаган от известни и стартиращи брандове. И за щастие, в тази нова среда никой не гледа дали си столичанин, или си от Симитли. Това дава шанс на много бизнеси от по-малките места да заявят и развиват стабилно онлайн присъствие, конкурирайки се успешно с големите играчи.

Варненският бизнес има своето място в Интернет, но желанието за растеж не спира и това кара мнозина да търсят всякакви възможности за получаване на нужните знания и умения да управляват своя бизнес в Мрежата. И част от придобиването на тези знания е запознаването с работата на водещите български специалисти.

Ако сте от Варна и сте чували имената на Иво Илиев, Евгени Йорданов, Борислав Арапчев, Василена Вълчанова или Димо Григоров, то сега вече имаме чудесна новина за вас, защото тези и още близо 50 лектори ще дойдат, за да превърнат морската столица в дигитална.

Събитието, което събира елита на дигиталния маркетинг, се нарича Digital 4 Varna и ще се проведе на 29 и 30 юни в Хотел „Черно Море“.

През двата конферентни дни ще се говори, пише и най-вече създава успешната рецепта за развитието на бизнеса онлайн. Казуси, добри и лоши практики, уъркшопове и анализи в реално време – това са само част от форматите, които очакват присъстващите, и то представени от чисти практици, хора с опит на родния и чуждия пазари.

Ако още не сте разбрали – това е възможност, която варненци не са имали досега! Подобен формат се прави за пръв път край морето. Успехът на конференциите Digital 4 в Пловдив е предпоставка да се очаква засилен интерес от бизнеса, маркетолозите, PR специалистите, журналистите и студентите. Със сигурност огромна част от презентациите ще бъдат видени за пръв път именно на Digital 4 Varna.

Първият конферентен ден е посветен на „Оптимизацията“, докато вторият се концентрира изключително върху „Съдържанието“. И тъй като това са двата основни фактора за развитието на онлайн бизнеса, казано с други думи – ще научите как да сте успешни.

Ако наистина се интересувате от това, запишете се. Все още има налични билети на
https://digital4varna.com/

Не мислите ли, че сега е чудесното време да яхнете дигитална вълна?

За Digital 4 Varna

Досегашните издания са в град Пловдив и в различните прояви са присъствали над 3500 участници, а броят на лекторите минава 150.

Фокусът на лятната дигитална сесия е върху SEO и „Контент маркетинг“ – двата водещи фактора за успеха на интернет бизнеса. Digital4Varna залага на най-добрите практици в тази сфера, професионалисти, които ще споделят своя опит с участниците.

През двата дни от провеждането му, в трите зали ще се изявят над 50 лектори с презентации, изложения, дискусионни панели и уъркшопове пред публика от близо 300 човека, която ще има реалната възможност да стане част от успешния дигитален свят.
Коя е потенциалната аудитория на Digital4Varna?

– собственици, мениджъри и служители на компании от Варна, региона и страната;

– специалисти в сферата на SEO, маркетинга и рекламата;

– копирайтъри и създатели на съдържание;

– студенти и университетски преподаватели;

– фрийленсъри;

– бъдещи предприемачи и стартъпи;

– PR, комуникационни и медийни експерти.

Програмата на Digital 4 Varna е разработена така, че да покрива максимално широк диапазон от теми.

Участието в Digital4Varna ще се превърне в едно от най-успешните бизнес решения:

– 2 дни в топ сезона на Варна;

– 3 зали с перфектни условия;

– близо 48 часа лекции, обучения, уъркшопове и дискусии;

– над 30 от топ имената на България в оптимизацията и дигиталния маркетинг;

– 300 участници от страната – мениджъри, собственици на бизнес, студенти,
преподаватели.

Никога Варна не е била домакин на по-мащабно събитие за SEO и „Контент маркетинг“. 

Любомир Любомиров
Мениджър, Digital4Varna
Т: +359 884 937 994
Е: info@digital4varna.com
W: digital4varna.com
F: facebook.com/digital4varna

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/