Вашите снимки от бъдещето – първото интерактивно огледало в България

Магическото огледало е перфектният акцент за всяко събитие и се вписва идеално в общинските, корпоративни и лични партита. Поканете магията на Вашия празник! 

Предстои Ви събитие от обществена значимост във Вашия град и търсите атрактивен акцент за него? Уникалното Магическо огледало е правилният избор за Вас! То е идеалният компонент за всяко събитие. То е подходящо за сватбени, ергенски и момински партита. Идеален декор е и за всякакъв вид частно или детско тържество.

Гостите на Вашето фирмено или корпоративно събитие ще останат впечатлени от него.

“Снимките от бъдещето”, които ще Ви предложат, ще бъдат “черешката на тортата” на Вашето градинско увеселение.

Иновативното, интерактивно огледало е невероятно допълнение към всеки фестивал, събитие и хепънинг. Зарадвайте гостите си с уникален комплимент – снимка за спомен, персонализирана тематично.

Магическото огледало съчетава възможността от значим и незабравим подарък за клиентите или гостите Ви.

Нужна Ви е оригинална идея за подарък за рожден ден? Отново Магическото огледало е правилният избор.

Прякото промотиране е бонус – като всяка снимка е брандирана с Вашето лично лого.

Избирайки първото в България интерактивно огледало, Вие давате възможност на гостите Ви да предадат вечност на празника и да увековечат повода Ви като незабравим ден.

В 21-ви век класическите дигитални снимки са вече в историята, заменете ги с атрактивната визия, която предлага нашият иновативен продукт.

В разгара на Вашия празник, във всяка точка на България, екипът на Magic Mirror ще се погрижи за Вашето настроение и парти атмосфера, както и за запечатването на всеки момент от него.

Към всеки пакет Вие получавате НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ снимки. Сега можете да се докоснете и до моментното споделяне в социалните мрежи!

При услугата Green Screen гостите сами могат да изберат от тематичните, зададени за събитието фонове. Чрез нея се добавя повече блясък на повода, който пренася гостите Ви на далечно или екзотично място, или им дава възможност да се снимат с известна личност.

Екипът на Magic Mirror има привилегията да дарява усмивки на стотици хора, които им се доверяват и ги правят част от специалните им мигове. Магическото огледало е достъпно за всеки – не се изисква нищо освен малко ток и да се оставите в ръцете на техните професионалисти.

“Благодарни сме за доверието, което ни оказват хората. Ценим това, че ни позволяват да бъдем част от техния празник и да превърнем всеки незабравим момент в прекрасен спомен!”, споделят от екипа.


Всеки един, докоснал се до него, се сеща с усмивка от подаръка – уникална “магическа” снимка.

Възползвайте се от промоцията до края на месец юли – всеки закупил пакет, получава + 30 минути бонус от тяхната магия.

За контакти:
Не се колебайте да ги потърсите!
тел: 0893 533 527
тел: 0893 755 685
E-Mail: magic.mirror@abv.bg

Разберете повече за “Магическото огледало” на: https://magicmirrorbg.com/

 

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Ново: 1000 лв. глоба за куче без повод

Снимка: М. Недков/ Фейсбук групата "Забелязано във Варна"

Варненци се разгневиха на Общината за пешеходните пътеки