Дигитална Варна? Мисията възможна

Ако погледнете карата на България, ще откриете Варна с лекота, нали. Най-големият ни черноморски град няма как да бъде сбъркан. На дигиталната карта обаче, Морската столица е големият отсъстващ.

Има много причини, които правят града ни почти незабележим на фона на много по-активни онлайн места. В сферата на Интернет маркетинга развитието на местните компании е добро, но липсват форуми, които да дадат представителност на Варна в областта на дигиталния бизнес. Естествен център на подобни прояви, Столицата от своя страна предлага достатъчно възможности за срещи със специалисти. Семинари, дискусии, конференции- изборът не е никак малък, но…!

Но все пак иде реч за място, отдалечено достатъчно от морето, за да говорим за местна инициатива. Въпреки че дигиталната среда скъсява разстоянията и практически не ги превръща във фактор, нуждата от събития, които да легитимират града ни е голяма.

Няма как да отречем, че календарът на подобни форуми съществува, колкото и да е рядък. Всяка нова реализирана идея има немалък отзвук сред бизнеса, което е много добър показател. За да удовлетвори това любопитство и даде шанс на Варна да докаже своя потенциал, поредното издание на Digital 4 се провежда именно в морски град.

В края на тази седмица тук пристигат 35 от най-добрите специалисти в областта на Оптимизацията и Дигиталния Маркетинг. В двудневна програма ни очакват презентации, дискусии, уъркшопове, case studies и дебати по най-значимото в света на Интернет Маркетинга, SEO, развитие на марката и казано по друг начин – ще се сподели рецептата за успеха онлайн.

Дали тази конференция ще е полезна за вас? Със сигурност, защото ще можете да видите и чуете новите тенденции и най-добрите практики. Шансът да присъствате друг път на събитие от подобен мащаб във Варна е минимален, затова се възползвайте от него. Участниците ще могат да споделят свои казуси и да получат компетентна консултация. Все още можете да запазите своето място за Digital 4 Varna. Очакваме ви на 29 и 30 юни на едно събитие също толкова уникално, колкото и това на следващия ден – Джулай Морнинг.

Ако наистина се интересувате от това, запишете се. Все още има налични билети на
https://digital4varna.com/

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Снимка: М. Недков/ Фейсбук групата "Забелязано във Варна"

Варненци се разгневиха на Общината за пешеходните пътеки

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Прекрояват движението по бул. “Владислав Варненчик” (СНИМКИ)