in

Истински ли е бракът на Доналд и Мелания Тръмп?

Кадър: YouTube

Взаимоотношенията между Доналд и Мелания Тръмп често пораждат редица въпроси. Ту се държат студено един към друг, ту изглеждат като едни истински щастливи съпрузи.

А спекулациите, че бракът им е просто една пародия явно няма да секнат скоро.

Новата книга на журналиста Майкъл Ууф ни дава поредния повод да се запитаме истинско семейство ли са Тръмп. Според автора, който се позовава на десетки източници, бракът на американския президент и Първата дама е само за пред камерите. А отвъд медийния образ няма нищо, което да напомня за двойка, която се обича.

В книгата Siege: Trump Under Fire, която излезе по-рано този месец, се твърди, че Доналд и Мелания живеят напълно отделни животи и се събират само за официални събития.

През останалото време госпожа Тръмп дори не иска да стъпва в Белия дом и предпочита да бъде по-далеч от съпруга си, който пък явно няма нищо против това, пише Yahoo News.

Цитирайки хора от екипа на президента, журналистът Майкъл Ууф твърди, че няма и следа от брачни взаимоотношения в семейство Тръмп. Според разкритията му, Доналд и Мелания дори спят в отделни спални, за да минимизират контакта помежду си. И сега това, което очакваме, е държавният глава отново да го нарече лъжец.

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/