in

Лекар оплождал жени със собствената си семенна течност (СНИМКИ)

Кадър: cbc

Канадският лекар Норман Баруин е бил лишен от лиценз да упражнява професията, защото оплождал жени своя сперма, предаде Би Би Си.

80-годишният медик е бил уличен в това, че докато е работил в клиника за инвитро оплождане в южната провинция Онтарио, е използвал собственицата си семенна течност, а не тази на интимните партньори на пациентките.

Точният брой на биологичните деца на Баруин вероятно е десетки. „Първите случаи на родили след терапията в неговата клиника жени са били регистрирани в края на 70-те години на миналия век“, посочи още британската медия.

Снимка: Ребека Диксон

До разкритието се е стигнало след като Ребека Уилсън се усъмнила, че юридическият ѝ баща е нейният фактически родител. Тя се е подложила на генетичен тест. Изследването на ДНК е установило, че неин баща е бил лекарят. Уилсън тогава е разпространила информацията и случаят е разбунил Канада.

Съсловна организация в Онтарио вчера е решила, че Баруин е погазил всички норми на лекарската професия и му е отнела разрешителното да упражнява най-хуманната професия.

Баруин е бил представляван от адвоката. Юристът е посочил, че неговият клиент е признал всички свои прегрешения.

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/