in

73-годишна жена уби кобра с лопата (ВИДЕО)

Кадър: Twitter

Жена от Пенсилвания уби с лопата кобра, влязла във вътрешния двор на блока й.
Кейти Кехои, която е на 73 години, разказа, че вниманието й са привлекли кряскащи сойки, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Когато погледнала през прозореца, видяла змия. Тя забелязала и страничните петна, характерни за кобрите. Веднага взела лопата и побутнала опашката й.

Змията се надигнала и надула качулката си. Вече нямало съмнение, че това е кобра. Тогава Кехои решила да я убие.

„Знаех, че е опасно. Не съм глупачка – каза Кехои. – Но действах. Помислих за децата и другите хора наоколо и си казах, че не мога да й позволя да се измъкне“.

Блокът на Кейти Кехои във Феърлес хилс, на около 50 км североизточно от Пенсилавния. е в същия комплекс, откъдето властите изземат 20 отровни змии от друг апартамент през март. Възможно е и кобрата да е избягала оттам.

Властите използваха случая, за да напомнят че хората, които видят змия, трябва да се обръщат към полицията и да оставят на специалистите да се справят със ситуацията.


 

 

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/