in

Готови за парти с рокли от Ree.bg

С идването на лятото идва време и за щури купони. Кой не би искал да изживее всеки възможен миг от топлия сезон в незабравими мигове с приятели? Понякога обаче изборът на подходящи дрехи за парти може да се превърне в истинско главоболие, особено когато става въпрос за нежния пол.

Всяка жена иска да се отличава от тълпата. От голямо значение за постигане на желания ефект е нейния тоалет. Със сигурност няма да е приятно да видите друга жена със същата рокля, която и Вие носите. По този случай, можете да избегнете неловкия момент като се възползвате от новите технологии и си поръчате дрехи онлайн. В интернет има изобилие от онлайн магазини за дрехи като Ree.bg. В него можете да откриете подходящата рокля за парти, както и други дамски дрехи и рокли.


Ако търсите рокля за официален коктейл, може би парти рокля няма да е точното определение. Без съмнение обаче, дамската блестяща рокля с паднало рамо и цепка е като рокля от филмите. Дизайнът е в типично холивудски стил, а самият модел е изключително секси. Нещо повече, роклята е съвсем нова в колекцията на Ree.bg и се предлага в цели 4 различни цвята. Това е идеалната рокля за изискано парти.

За дамите, обичащи танците, дамската рокля с пайети със сигурност ще зашемети всички на дансинга. Този секси модел е изключително подходящ за парти и е един от многото в колекцията от летни дамски дрехи и рокли на онлайн магазина. В черно или синьо, атрактивният дизайн на роклята със сигурност ще Ви отличи от тълпата.

За феновете на дантелените рокли, дамската дантелена рокля до коляното е един не толкова екзотичен, но доста елегантен избор. С нежните дантелени ръкави, гръб и деколте дискретно се открива горната част от фигурата. Долният дантелен ръб завършва по изящен начин дизайна, придавайки на роклята романтична предизвикателност. Нещо повече, роклята се предлага в два различни цвята – черен и тъмносин.

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/