in

Организират безплатни летни занимания за ученици

През летните месеци за учениците са организирани разнообразни и полезни забавления, съобщават от дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна.

В свободното си време малчуганите ще могат да се възползват от предлаганите безплатни програми на своите училища, на Общински детски комплекс, на Центъра за кариерно консултиране, на НАОП „Н. Коперник“.

За тях са подготвени различни дейности, насочени към допълнителна подкрепа за усвояване на учебния материал, осмисляне на свободното време, усвояване на нови компетентности и умения чрез много спорт, забавления и игри.

Продължава общинската програма на дирекция „Образование и младежки дейности”, за психологични и кариерни консултации на деца, ученици, родители и педагогически специалисти.

Графиците са публикувани на сайта на Община Варна, дирекция „Образование и младежки дейности“ и в прикачените файлове на адрес: http://live.varna.bg/bg/news/organizirat_bezplatni_letni_zanimania_za_uchenici.html

 

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/