Биреният фестивал Let it BEER продължава във Варна (СНИМКИ/ВИДЕО)

Поради огромният интерес на варненци най-новият бирфест за всички фенове на пивото продължава извънредно до 3 юли, съобщават организаторите на фестивала.

Стотици се включиха през уикeнда във фиестата, за да се спасят от летните жеги. Бизнесмени, счетоводители, артисти, рокери, рибари, IT специалисти избраха фестивала да се разхладят и забавляват. Фестивалът е предпочитан от всякакви хора с най-различни професии и интереси.

Нейно величество Бирата – най-старата и най-консумираната алкохолна напитка в света и третата най-популярна напитка изобщо след водата и чая. И в това няма нищо чудно. Кой не би дал всичко за една хладна, запотена чаша с любимото си пиво в горещ летен ден?! Let it BEER! Това е мотото на най-бирения летен фест във Варна. Събитието традиционно е съпътствано с много приятни емоции. Музика, тематични биро-игри и всякакви забавления се случват по време на фестивала.

\

Ледено студена качествена немска и чешка бира в огромни количества очаква всички посетители. А докато се разхлаждате с любимото пиво, можем да се насладим на качествена музикална програма – всяка вечер местни рок банди правят трибюти на любими световни групи. От понеделник до сряда на фестивалната сцена забиват варненски рок групи.  Довечера е предвидено  – акустично рок изпълнение, във вторник за варненци и гостите ще свири група L.S.D.D, а в сряда точката на рок-маратона ще сложи  група Kashmir.

А какво е един фестивал без храна! Разнообразие от първокласно барбекю и сладки изкушения за десерт са на разположение за гладните гости на Let it BEER!

Опашки се вият и на освежаващия кът и за децата – различни видове домашно приготвена лимонада утоляват жаждата на малките приключенци. Фестивалът следва тенденцията да не се предлагат никакви консервирани напитки с изкуствени добавки.

Фестивалът, подкрепен от кметството на район “Младост”, се провежда от 27 юни (четвъртък) до 3 юли във Варна, в жк “Младост”, до ледената пързалка (почти толкова ледена, колкото пивото на фестивала). Работното време е от 10 до 22 часа и през четирите дни. Заповядайте! И Let it BEER!

Повече за събитието – https://www.facebook.com/events/686889398439493/

*******

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Варненци: Освободете зебрата (СНИМКИ)

снимка Мердин Берберов,Нова Варна

Прокуратурата поиска най-тежката мярка за румънеца, прегазил дете в Морската градина