in

Не се ли налапахте, не се ли наживяхте в тоя Парламент, не се ли наядохте на кюфтета в стола!?

Снимка: Нова Варна

Днес бяхме в Парламента за да видим за пореден път, че дневния ред на властта и нашите избраници е различен от проблемите на хората.

Докато цяла България се вълнува от това, какво ще става с децата им, защо от 01.01.2020 г. вие нямате да имате право дори да се скарате на детето си, защото това ще се води психическо насилие, нямате да имате право да го карате да учи, ако има двойки, няма да имате право да му кажете нищо, което да засяга неговите чувства, защото това се приема за емоционално насилие, от 01.01.2020 г. когато то ще може да подава сигнали на частен телефон на корпорацията Анимус, собственост на Соломон Паси, и да изнася целия ви личен и семеен живот, пишейки доноси, пред всеки „загрижен“ непознат чичко или леличка, когато от 01.01.2020 г. ще се позволява на чуждестранни фирми с търговска дейност да предлагат социални услуги, платени от държавата и ще могат с Полиция и Социални да влизат в къщите и да отнемат децата ви, когато необяснимо как от 01.01.2020 г. 500 000 български деца стават „деца в риск“, нашите избраници трепереха за субсидията и за партийните дарения. Не се ли налапахте, не се ли наживяхте в тоя Парламент, не се ли наядохте на кюфтета в стола!? Наистина ли не ви пука, че днес дойдоха 50 граждани с ясна позиция и искания, а всички управляващи се скриха да си гласуват популистките мерки за субсидията. Това ли е вашето Съединение!? Това ли е вашата сила!?

Искам да ви попитам, това ли е най-важното, това ли е смисъла на живота ви? Би трябвало смисъла да са децата, семейството, родината, бъдещето на нашето отечество, което ви е отгледало и изхранило без Стратегии, без Банерверн и без грантове от Норвегия, Америка, Китай, Занзибар и т.н. И от което все повече млади бягат и все повече млади умират още след раждането си от различни болести, които ВИЕ дори отказвате да платите да се лекуват, за да имате пари за парламентарна тоалетна хартия и кюфтета. Колко от вас са дали нещо на някого, народни лапачи, оп…представители!?

И НИЕ, гражданите трябва да се спасяваме да не правят децата ни еничари и да събираме милиони за тяхното лечение. Сигурно не сте разбрали, че сме били в Парламента, защото пак сте мислили за парички и сте тичкали да гласувате по команда. Но виждайки всичко това аз почувствах защо едно време хората са превземали тези места с оръжие и са проливали много кръв. И искам да благодаря на няколкото депутата от БСП и Воля, и на един независим, които все пак ни обърнаха внимание и се срещнаха с нас. На другите желая здраве и дълъг живот!

адвокат Петър Николов

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/