Жена отряза най-милото на съпруга си, отказвал й секс

Снимка: vertolet / 123RF Lizenzfreie Bilder
Снимка: vertolet / 123RF Lizenzfreie Bilder

Жена отряза пениса на съпруга си в Уганда, след като той отказал да прави секс с нея, предава Daily Monitor. На 30 юни 35-годишната Беатрис се прибрала вкъщи в 22 часа вечерта, пияна до козирката. Тя извикала мъжа си да ѝ отвори вратата, но той вече бил заспал.

Съпругът ѝ Мойсей Окот е 46-годишен фермер, който през деня бил отишъл на лов, прибрал се изморен, хапнал и заспал. Когато се събудил панталоните му били пропити с кръв. Жертвата смята, че съпругата му е прибягнала до тази драстична мярка, след като от години той ѝ отказвал секс. По този начин той искал да я накаже за алкохолизма ѝ и се надявал, че тя ще се поправи, информира Канал 3.

Кметът на селото твърди, че домашното насилие сред тях е широко разпространено, а жените пият толкова, колкото и мъжете. Г-н Окот бил откаран в местното полицейско управление, за да подаде жалба срещу жена си, след което постъпил в болница, където сега получава медицинско лечение.

Домашното насилие е голям проблем в Уганда, особено в северна Уганда, където се намира селото на г-н Окот.

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

снимка daily mail

Роби Уилямс живял в къща с духове

Снимката е илюстративна

Нова адска катастрофа край Варна. Мъж загина, жена и дете берат душа