in

Рецидивист нападна с нож майка с бебе в Бургас

Снимка: МВР

Криминално проявен нападна майка с дете на детска площадка на детска площадка в бургаския кв. „Възраждане”, след това се барикадира в дома си в бл. 39.

Случката се е разиграла в късния следобед вчера, предава Флагман бг. След скандала, съпругът на пострадалата се е намесил, бил е нападнат с нож от агресивния мъж и е получил няколко прорезни рани в областта на ръцете. Според свидетели той е искал да го убие. Преди минути на място пристигнаха спецчасти на МВР, за да извадят криминално проявения мъж от дома му. Той вече е задържан и ще бъде отведен до ареста за разпит.

„Героят“ е криминално проявения Димитър Пехливанов. Той е на около 40 години, бил е във Френския легион и днешната случка не му е първа, информира Флагман бг. Свидетели разказаха за ужаса, който се е разиграл около 19:50 ч. край бл. 39 в комплекса. Жената е вървяла, бутайки количката с 8-месечното си бебе, когато изведнъж зад нея се появил Димитър. Без причина той започнал да напада с обиди младата майка.

В този момент вече уплашената бургазлийка забързала крачка, но агресивният мъж извадил нож. Тя позвънила панически на съпруга си, който мигновено слязъл долу и се изправил срещу Димитър. Последвала схватка, при която криминално проявеният мъж, който живее на първия етаж в бл. 39, замахнал с ножа към съпруга на пострадалата. Той насочил острието не към ръцете на жертвата и директно се прицелил към сърцето.

Ножът успял да одраска съпругът. Той е с прорезна рана на гърдите. „Целеше се в сърцето ми. Искаше да ме убие!”, каза самият той, отказвайки да бъде сниман. Той е категоричен, че ще си извади медицинско и ще съди 40-годишният Димитър Пехливанов. Същият пък вече е в ареста. Според хора от района това съвсем не е първата такава изява на Димитър.

Всъщност те разказват, че той „често нападал словесно жени от комплекса”. До агресия като днешната обаче досега не се било стигало. Към него ще бъде подведена колективна жалба от поне 4 различни жени от жк „Възраждане”, пострадали от неговите своеволия.

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/