in

Десислава Радева става на 50 днес (СНИМКИ)

снимка Официална страница на Президента на Република България facebook

Първата дама празнува днес своя 50-годишен юбилей на днешния ден.

Тя се омъжи за президента Румен Радев през 2016 година, известна е с твърдите си позиции, отстояването на собственото мнение и любовта си към рок музиката, пише 24 часа.

Снимка: Facebook/ Десислава Радева

Радева е жена, която държи да подкрепя съпруга си в неговата мисия и позициите му по различните обществено-политически въпроси, както и да е до него по време на държавните му посещения по света.

снимка facebok

С Румен Радев се познаваме вече от 31 години. Не знам дали хората знаят, но аз съм дете на разведени родители. Бяхме бедно работническо семейство. Работех като манекенка и с Румен се запознахме на едно мое ревю. Беше 8-ми декември. Той дойде, представи се, каза: „Може ли един танц“, аз казах „Да“. Той явно е бил впечатлен от мен, отишъл е в агенцията, в която работех, да ме търси, разбрал е къде уча. Намери ме пред училище и ми каза „Дължиш ми един танц“, разказа Радева в края на 2018-а пред 24 часа.

снимка facebook

„Щастливи сме като Румен и Десислава Радеви, не знам дали сме щастливи като президент и съпругата на президента, защото тази негова позиция доста изкривява отношенията в семейството. Вече нямаме време да седнем да говорим. По време на предизборната му кампания го подкрепях през цялото време“, казва още Деси.
„България отвикна да има съпруга до президента. Една съпруга на президента просто довършва мъжа. иначе стои малко странно“, отбеляза Радева през 2017-а, когато съпругът и встъпи в длъжност.

снимка facebook

„Деси Радева е един нормален човек, обикновена жена, майка и съпруга. В София дойдох 1989 година, то беше голяма мъка, защото всъщност исках да кандидатствам журналистика, но времената бяха такива – за да станеш журналист, трябваше да имаш поне 2 публикации във вестник. Отказах се от мечтата си. Майка ми ми намери работа в единствената в България рибоконсервна фабрика. На 19 години всичко ми миришеше на риба, животът ми миришеше на риба. Циганите ме учеха да играя кючек.

След много учене една циганка ми каза: „Нищо няма да стане от теб“, разказва първата дама за себе си.

снимка facebook

4500 деца от цялата страна участваха тази година в националното състезание по правопис “Пазим езика си”. То се организира от сдружението на съпругата на президента Десислава Радева “Живата вода на България”.

*******
Спонсор на наградата този месец: Happy LifeHappyLife

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/